Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Núria Conangla

músic polifacètic intèrpret compositora

Biografía

​Em vols conèixer més a fons?
 
Nascuda a La Garriga, inicïa els seus estudis musicals a l’Escola Municipal de Música de La Garriga tant amb el violoncel com amb el piano. Més tard segueix al Conservatori de Granollers. Al llarg de la seva formació, ha format part de moltes orquestres joves (JONC, JOCG, JOSB, JOSV). Finalitza els seus estudis superiors a l’Escola Superior de Música de Catalunya (interpretació del violoncel) on també estudia el piano com a secundari.
 
Posteriorment, inicia els estudis de trompeta moderna i uns anys més tard comença classes de cant modern i també complementa la seva educació musical amb el baix elèctric i la producció musical.
 
Ha actuat diverses vegades a l’Auditori de Barcelona, a l’Auditori de Girona, al Teatre Nacional de Catalunya i al Palau de la Música interpretant grans òperes. Algunes de les orquestres on ha format part són l’Orquestra Metropolitana de Barcelona, l’Orquestra Harmonia de Calella i la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya. Amb aquesta última orquestra han guanyat en diverses ocasions al Millor Disc de Clàssica dels Premis Enderrock.
Amb algunes d’aquestes orquestres ha tocat amb grups nacionalment coneguts com Blaumut, Els Catarres, Aspencat i artistes com Manu Guix, Beth Rodegas, Roger Padullés i Miki Núñez.
En l’àmbit pedagògic, la Núria treballa a l’Aula de Música Moderna i Tradicional de La Garriga com a professora de piano i violoncel i l'escola Amics de la Unió de Granollers fent classes de violoncel, piano i llenguatge musical.
En l’àmbit de la música moderna, ha enregistrat CD de diferents músics. Ha fet gires per Espanya amb cantants i ha participat en gravacions per diferents temes dels discs de la Marató de TV3 i per bandes sonores de pel·lícules com "A Casa" de Raül Busquets aquest 2020 (Amazon Prime), “El Pacto” de David Victori el 2018 (Sony Pictures) i “Santa Clara” de Pedro Antonio Gutierrez (Abubuya Producciones). Recentment, ha aparegut com a músic al programa Operación Triunfo 2020, amb el violoncel.
 
Al llarg de la seva carrera musical, ha format i forma part de diversos projectes musicals d’àmbit modern com Music Has No Limits i molts d’altres de propis. Forma part també com a cellista del musical Bruna creat per Mateu Peramiquel i Mar Puig estrenat el 2019 i amb qui a dia d'avui s'està fent una gira per Catalunya.

Per aquest 2021 està acabant de preparar un nou projecte personal amb què iniciarà una nova etapa de la seva carrera com a cantant i compositora. Música nova i amb un estil molt renovat!

Estadísticas generales

  • 19
    Publicaciones
  • 6
    seguidores